Tandlægerne Dæmningen 66 tilbyder

Vi kan tilbyde smertefri behandling med lokalbedøvelse . Med forskellige former for teknik opnår vi smertefrie behandlinger. Et eksempel herpå er smertefri computerstyret bedøvelse uden længervarende bløddelspåvirkning bagefter.

Du er altid velkommen til en uforbindende samtale om dine tænder og dit behandlingsbehov.

Lider du af tandlægeskræk, tager vi også hånd om det problem.

Behandlingsoversigt

  • Undersøgelse, diagnostik og behandlingsplanlægning

  • Tandrensning

  • Tandfyldninger i plast og porcelæn

  • Rodbehandling

  • Kroner i porcelæn eller guld

  • Erstatning af manglende tænder med fastsiddende broer, implantater eller aftagelige hel- eller delproteser

  • Kosmetisk tandpleje (plast eller porcelæn)

  • Tandblegning

  • Kirurgiske indgreb (f. eks. operativ fjernelse af visdomstænder)

  • Bidfunktionsbehandling (tænderskæren, spændingshovedpine)

KOSMETISK TANDPLEJE

Mange ønsker et smukt tandsæt til et charmerende smil. Der er oftere en kortere vej til det end man regner med. Læs mere her.

BLEGNING AF TÆNDER

Har tænderne været gule altid eller er de gulnede gennem årene på grund af alder, tobak eller te? -så kan vi blege dem til en lysere farve. Vi fremstiller plastskinner til dine tandbuer og udleverer blegemiddel. Vi instruerer i brugen af blegemiddel og skinner, som skal bruges om natten, i en periode. Vi kontrollerer resultatet løbende.  Læs mere her.

PORCELÆNSFACADER

Er tænderne meget reparerede eller med en uheldig form, kan du få påsat facader af porcelæn. Tænderne beslibes let på forsiden og dækkes af en porcelænsskal som limes på. Et smukt resultat med et lille indgreb på tænderne. Læs mere her.

PORCELÆNSKRONER

Er tænderne meget reparerede eller med en uheldig form, kan du få påsat facader af porcelæn. Tænderne beslibes let på forsiden og dækkes af en porcelænsskal som limes på. Et smukt resultat med et lille indgreb på tænderne. Læs mere her.

PLASTFYLDNINGER

Vi arbejder idag udelukkende med plast som standard fyldningsmateriale idet sølvamalgam udfases. Ud over miljøfordele har plastmaterialet kostmetiske fordele, ligesom det binder sig til tandoverfladen og dermed styrker tanden. Læs mere her.

IMPLANTATBEHANDLING

En spændende ny mulighed for erstatning af manglende tænder er Implantatbehandling. De kunstige tandrødder af titanium indopereres i kæberne her på klinikken af vores tilknyttede specialist Steffen Lund. Når implantaterne er groet fast efter 3 til 6 måneder, ja i nogle tilfælde hurtigere, påsætter vi kroner, broer eller måske "tryklåse" som kan fastholde en helprotese, hvis det er det, der er behov for.  Læs mere her.